Пернатите се радват на топлото време. Две чаровни и наперени пуйки

...
Пернатите се радват на топлото време. Две чаровни и наперени пуйки
Коментари Харесай

Пуйки си спретнаха разходка из квартал в Добрич СНИМКИ

Пернатите се радват на топлото време. 

Две чаровни и наперени пуйки бяха видяни да се разхождат из квартал " Балик " в Добрич. Разбира се, гледката е необикновена, по тази причина Георги Валентинов е снимал пернатите и е споделил техни фотоси в обществената мрежа Facebook. Към обявата си той написа: " Къде можете да видите на друго място пуйки в градския пейзаж?! "

И преди сме попадали на изявления за разхождащи се по улиците коне, свине, кози, лисици, само че за първи път виждаме пуйки в градския пейзаж. Явно и доста консуматори на Facebook са сюрпризирани от пернатите, тъй като обявата на Валентинов е събрала над хиляда лайка. Ясно е, че не липсват и любопитни мнения.

Ивелина Вайкова отбелязва, че не бива единствено бездомни кучета и котки да се разхождат по улиците. Тя е на мнение, че това е дискриминационно по отношение на останалите животни. " Я из екзотичните дестинации какво се носи - я маймуни, я алигатори, я мечки или тигри. Нашето, локалното би трябвало да ценим и пропагандираме - пуйки на мира! Я какви са бели и накокошинени! ", добавя тя.

Зад пуйките пък има паркирано такси, което кара Красимира Генчевска да си мисли, че домашните птици са се възпозвали от транспорната услуга.  " Аууу, цели мисири са туй! С такси пристигнали май! ", написа тя.

Пламен Боев споделя, че пернатите са благосъстоятелност на възрастен мъж, който живее в дребна къща в региона. " Сигурно са избягали ", допуска мъжът. 

А Йорданка Иванова е подготвена да ги " осинови ", в случай че не се откри притежателят.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР